Groep 1/2 A de Hoef - AfsprakenGroep 1/2 A de Hoef - Afspraken


Hierbij enkele belangrijke afspraken:


* De school begint om 8.45 uur en om 13.15 uur. De zoemer gaat echter al om 8.40 uur en 13.10 uur. Dan kunnen we rustig naar binnen gaan en toch op tijd met de lessen beginnen. Wilt U ervoor zorgen dat Uw kind om 8.40 / 13.10 uur op school is?
Wij halen de groep buiten op naast het karrenhok.

*De eerste weken, als uw kind pas op school is, mag u met uw kind meelopen naar binnen. De andere kinderen komen alleen met de juffrouw naar binnen.

*Mocht Uw kind niet op school komen b.v. wegens ziekte, doktersbezoek, tandartscontrole etc...
wilt U dat dan even door bellen?

* U bent altijd welkom om na schooltijd even in de klas de komen kijken. Dan kan Uw kind laten zien wat hij of zij gedaan of gemaakt heeft.

* Heeft u iets belangrijks te vertellen dan kan dat na school om 12.00u en 15.15 u, op woensdag om 12.15u

* Alleen op maandagmorgen mogen de kinderen iets mee naar school nemen wat ze aan de andere kinderen willen laten zien. Iets wat heel bijzonder is.[ gekocht van eigen gespaarde geld of pas gekregen bijvoorbeeld van opa en oma...... ] en waar ze zelf iets over kunnen vertellen.

* Via onze website: www.dehoefhugo.nl kunt u zich aanmelden voor een digitaal infobulletin. Ook kunt u daar de schoolgids downloaden.

* Op onze school zijn naast leerkrachten ook veel ouders actief in verschillende commissies. Er is altijd plaats voor u. Wanneer er bij u onduidelijkheid bestaat over de inhoud van de commissies kunt u er vanzelfsprekend altijd naar vragen. Vele handen maken licht werk en zo kunnen wij samen uw kind(eren) een fantastische schooltijd bezorgen op o.b.s. De Hoef / Hugo!